Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Xocai üzlet képes leírás - Xocai, az egészséges antioxidáns csoki.tlap.hu
részletek »

Xocai üzlet - Xocai, az egészséges antioxidáns csoki.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: xocai.tlap.hu » Xocai üzlet
Keresés
Találatok száma - 5 db
Csokoládé business

Csokoládé business

Luxuscikk lehet a csokoládéból. A kakaóbab-ültetvények csökkenése és a növekvő kereslet miatt nem sokára a csokoládét is a luxuscikkek kategóriájába lehet sorolni. A vidéki területek gazdasági fejlődésével és az erőforrások megőrzésével foglalkozó, ghánai központú Natural Conservation Research Council (NCRC) szerint a világ csokoládéfogyasztásának jelenlegi szintje tovább már nem tartható fenn

Kanadai üzleti oldal

Kanadai üzleti oldal

Egészséges csokoládé... Tudtad? - Az egészséges csokoládé egy új welness trend. - A hidegen sajtolt eljárással készült csokoládé egy a világ legnagyobb antioxidáns tartalmú táplálékai közül. Mi is a Xoçai? Kombinálja a magas antioxidáns tartalmú kakaót a fekete áfonyával és az acai bogyóval. Minden hidegeljárással kerül a termékbe és így megőrzi magas antioxidáns tartalmát. Édesítőnek természetes nádcukrot tartalmaz.

Svéd vonal

Svéd vonal

Ódor Tibor, szülei révén magyar származású svéd állampolgár weboldala, aki bevitte a terméket Svédországba és egyben az ottani csapat felső-vezetőjévé vált. Többször járt Magyarországon, hogy segítse az itteni csapat munkáját.

Xocai üzlet

Xocai üzlet

Sokan keresik a lehetőséget, hogy hogyan juthatnának mellékes vagy akár egy kiemelkedő jövedelemhez. Vagy mert szeretnék letudni hiteleiket, vagy bizonytalan az állásuk, vagy egészen egyszerűen több pénzre van szükségük például utazásra, kikapcsolódásra, gyermekeik taníttatására stb.

Xocai Xe-Energy

Xocai Xe-Energy

Energy drinks are one of the hottest trends today cornering what was traditionally a coffee market, with emphasis on extremely high caffeine and sugar to create that 'ultimate' energy high. What does not appear on current energy drink labels are the effects of consuming such elevated quantities of refined sugar and caffeine: the jitters and subsequent crash (amongst others). The proprietary Xe Healthy Energy blend exploits the natural properties of plant extracts and fruit juices to release energy over an extended period of time for a lasting and healthier boost.

Tuti menü