Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Xocai termékek képes leírás - Xocai, az egészséges antioxidáns csoki.tlap.hu
részletek »

Xocai termékek - Xocai, az egészséges antioxidáns csoki.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: xocai.tlap.hu » Xocai termékek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Fogyókúrához

Fogyókúrához

Ez a fogyasztó shake a Xocai termékcsalád összes tagjához hasonlóan egy kiemelkedően magas antioxidáns tartalmú koktél.. Az X-Protein Shake fő alkotó eleme a hidegen sajtolt kakaó és a legmagasabb minőségű Tejsav Protein. 19 fajta aminosavat, 12 fajta vitamint, és 13 féle ásványi anyagot tartalmaz. A finom ízt a kakaón kívül az Acai bogyó, fekete áfonya, zöldalma és egyéb egzotikus gyümölcsök biztosítják

Xe-Energy energiaital

Xe-Energy energiaital

Xe Xoçai Energiaital Hamarosan jön 2010 újdonsága, a Xe Xoçai Egészséges Energiaital! Az energiaitalok legújabb tendenciái közül az egyik a Xe Xoçai Energiaital, ami sarokba szorítja azokat, amelyek a rendkívül magas koffeintartalomra helyezik a hangsúlyt. Ami még nem jelenik meg ezen termékek aktuális címkéin, hogy tele vannak finomított cukorral és a koffeinnel való felemelt mennyiségek hatására kerül a szervezet egy izgalmi állapotba, amely egészségkárosító is lehet. A Xe Xoçai Energiaital keverék kihasználja a gyári kivonatok és gyümölcslevek természetes tulajdonait, hogy energiát adjon, és tegye ezt tartósabban és egészségesebben, mint az említett energiaitalok.

Xocai

Xocai

Üzleted promótálásának leghatékonyabb módja, a termék tapasztalati videók, írott termék tapasztalatok rögzítése. Készíts Te és üzlettársaid, termékek fogyasztásával kapcsolatos videókat, amelyeket reklámozni, promótálni tudtok barátaitoknak, ismerősötöknek.

Xocai termékek összefoglaló

Xocai termékek összefoglaló

A csokoládét a kakaóbab hidegpréseléses eljárásával állítják elő, így eredeti állapotában maradnak meg benne a flavonoidok, melynek köszönhetően egyedülállóan magas antioxidáns tartalommal rendelkezik. Semmilyen adalékanyagot, tartósítószert és finomított cukrot nem tartalmaz, édesítéséhez piros bogyós gyümölcsöt, fekete áfonyát használnak. A kakaó mellett másik összetevője az Acai bogyó, mely az Amazonas vidékéről származó bogyós gyümölcs. Antioxidáns tartalmát tekintve az egyik leggazdagabb a földön.

Tuti menü