Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Xocai a Fecabook-on képes leírás - Xocai, az egészséges antioxidáns csoki.tlap.hu
részletek »

Xocai a Fecabook-on - Xocai, az egészséges antioxidáns csoki.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: xocai.tlap.hu » Xocai a Fecabook-on
Keresés
Találatok száma - 4 db
Az egyetlen egészséges csokoládé

Az egyetlen egészséges csokoládé

AZ EGYETLEN EGÉSZSÉGES CSOKOLÁDÉ! Tudtad, hogy környezetünk változása és a silány minőségű élelmiszerek miatt tömeges méretekben borul fel a normális egyensúly az emberek szervezetében? Hogy emiatt nő meg a szabadgyökök száma messze a normális szinten túl? Tudtad, hogy ezzel a jelenséggel a ráncosodáson túl több mint 200 betegség kialakulását hozzák összefüggésbe az orvosok? Egyél Xocai Csokoládét és érezd a különbséget!

Healthy Chocolate

Healthy Chocolate

Xoçai is the worlds creator of truly HEALTHY Chocolate! You may be wondering if chocolate can really be healthy. The answer is an overwhelming YES! In fact, thousands of studies have shown that high-quality, antioxidant-rich chocolate can contribute to major health improvements. People across the globe have discovered that Xoçai Healthy Chocolate truly can make a difference in one's health.

Xocai Egészséges csokoládé

Xocai Egészséges csokoládé

Bűnözhet bátran, mert jót tesz egészségének. ?Theobroma cacao? - magyar nevén kakaófa - a neve annak a trópusi fának, melyen az alapanyag terem. A név annyit jelent, ?Istenek eledele?, ami kifejezi, hogy az emberiség egyik legfinomabb csemegéje. A csokoládét a kakaóbab hidegpréseléses eljárásával állítják elő, így eredeti állapotában maradna k meg benne a flavonoidok, melynek köszönhetően egyedülállóan magas antioxidáns tartalommal rendelkezik. Semmilyen adalékanyagot, tartósítószert és finomított cukrot nem tartalmaz, édesítéséhez piros bogyós gyümölcsöt, fekete áfonyát használnak. A kakaó mellett másik összetevője az Acai bogyó, mely az Amazonas vidékéről származó bogyós gyümölcs. Antioxidáns tartalmát tekintve az egyik leggazdagabb a földön.

Xocai Hungary

Xocai Hungary

Ez a csoki is kivételesen magas 70%-os kakaó tartalommal bír, melybe az açai bogyó és a fekete áfonya egzotikus ízvilága keveredik. Világszerte ez a legnépszerűbb termék a fogyasztók körében. Egy 12 g-o s bonbon antioxidáns tartalma 3120 ORAC. Kiszerelési egység: 1 db = 12 g Kiszerelés: 100 db / doboz Mennyiség / 12 g: Kalória: 70 Telített zsírok: 3 g Telítetlen zsírok: 1,5 g Transzzsírsav: 0 g Koleszterin: 0 mg Nátrium: 10 mg Szénhidrát: 6 g Rostok: 1 g Cukrok (gyümölcs- nádcukor): 3 g Fehérje: 1 g

Tuti menü