Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Orvosi publikációk képes leírás - Xocai, az egészséges antioxidáns csoki.tlap.hu
részletek »

Orvosi publikációk - Xocai, az egészséges antioxidáns csoki.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: xocai.tlap.hu » Orvosi publikációk
Keresés
Találatok száma - 4 db
A kakaó egy új lehetőség

A kakaó egy új lehetőség

A kakaó egy új lehetőség a világ két legveszedelmesebb betegsége ellen A kakaó egészségre gyakorolt pozitív hatásáról új kutatási eredmények láttak napvilágot a washingtoni Nemzeti Akadémia konferenciáján.

Csokis csajok orvosi publikációi

Csokis csajok orvosi publikációi

Orvosi publikációk a kakaóról és annak egészségre gyakorolt hatásairól. A dokumentum az alábbiakat tartalmazza: A kakaó egészségvédő hatásai: kevesebb betegség, jobb keringés; A kakaó jótékony hatása; A kakaóban található flavonoidok egészségre gyakorolt hatásai; Kakaóval az öregedés ellen?; A kakaó enyhítheti a cukorbetegség szövődményeit: a flavanolok jótékony hatásai; A kakaó fogyasztása jót tesz a szívnek

Dr. Chocolate

Dr. Chocolate

Dr. Warren óriási tapasztalot szerzett háziorvosként, valamint több éven keresztül alternatív módszerekkel is gyógyított. Háziorvosként, palliatív orvoslásban és fekvőbeteg ellátásban hivatalosan is elismert. Tagja az Amerikai Professzionális Sebellátó Szövetségnek és részt vesz sebellátó kutatásokban. Ő az alapítója az Alapítvány a Flavonoid Kutatásokért-nek, és a tulajdonosa az Aging Well-nek, ami táplálékkiegészítőkkel foglalkozik. Komolyan foglalkoztatják olyan kérdések, mint az életszínvonal növelése a táplálkozáson és a mozgáson keresztül. Ő a házigazdája a "Health Matters with Dr. Steve" című nemzeti egészségügyi tv shownak, és közreműködő munkatársa az Life Made Simple TV-nek. Eddig három PBS különkiadásba hívták meg, és jelenleg ő az egészségügyi igazgatója számos betegotthonnak. Házas, hét gyereke van.

Dr. Steve Warren

Dr. Steve Warren

A századok során a csokoládé visszatért a kezdetekhez. Jelenleg a modern világ úgy tekint a csokoládéra, mint egy ízletes, de lényegében egészségtelen élvezetre, amit kizárólag alkalmilag fogyasztunk. De az egészségtudatos fogyasztók már elkezdtek érdeklődni az étcsokoládé iránt, ami mentes azoktól az egészségtelen összetevőktől, amiket jellemzően az édességekhez társítanak, míg egészségügyi szempontból számos előnye van.

Tuti menü