Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közösség képes leírás - Xocai, az egészséges antioxidáns csoki.tlap.hu
részletek »

Közösség - Xocai, az egészséges antioxidáns csoki.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: xocai.tlap.hu » Közösség
Keresés
Találatok száma - 4 db
Hungary Dream Team

Hungary Dream Team

Xocai az Édes Siker! ÓRIÁSI PROMÓCIÓ keretén belül megérkezett Európába a világelső Omega zsírsavakat tartalmazó narancsos egészséges csokoládéja. A csapat egységben és összetartásban rendkívüli erő rejlik. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen dinamikus nemzetközi csapatot kovácsoltunk kimagasló termék és üzleti referenciákkal.

Xocai a Network-ön

Xocai a Network-ön

A csoki egészséges! A csokinak, különösen az étcsokinak számos jótékony hatása létezik, melyeket mára az orvostudomány is elismer. Ez persze nem azt jelenti, hogy mostantól annyit fogyasszunk belőle, amennyit csak bírunk, mivel azért káros hatásokkal is bírhat, kivéve, ha Xocai egészséges csokoládéról van szó.

Xocai a Twitteren

Xocai a Twitteren

A Twitter ismeretségi hálózat és mikroblog-szolgáltatás, mely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy rövid bejegyzéseket vagy egymásnak szánt üzeneteket írjanak (formázatlan szövegként, maximum 140 karakter hosszúságban) SMS-ben, a Twitter honlapján, azonnali üzenetküldő alkalmazásokon, egyéb, a Twitter API-t használó programokon (például Tritterrific) vagy webes szolgáltatásokon (például Netvibes) keresztül. A Twitter rendszerét 2006 októberében a San Franciscói Obvious Corp. létesítette. Kövesd a Xocai-t a Twitteren!

Xocai a YouTube-on

Xocai a YouTube-on

Ha nem akarsz lemondani a csokoládéevés öröméről, de az egészségedre is szeretnél odafigyelni, a megoldást itt találod! Videókon keresztüli bemutatása a Xocai csokoládé egészségvédő hatásának. Magyarul!

Tuti menü