Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészségügyi tapasztalatok képes leírás - Xocai, az egészséges antioxidáns csoki.tlap.hu
részletek »

Egészségügyi tapasztalatok - Xocai, az egészséges antioxidáns csoki.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: xocai.tlap.hu » Egészségügyi tapasztalatok
Keresés
Találatok száma - 5 db
5 étel, ami segít fogyni

5 étel, ami segít fogyni

Nem szükséges zsírégető tablettákhoz folyamodni annak érdekében, hogy hatékonyan fogyjon az ember - csak éppen kevesen tudják, hogy öt közismert és közkedvelt élelmiszer is rendelkezik zsírégető hatással.

Csoki Fórum

Csoki Fórum

Ahol megbeszélheted a tapasztalataidat a termékről, tanácsot kérhetsz másoktól, olvashatsz sikertörténeteket és a magadét is hozzá teheted. Várunk szeretettel és edd magad egészségesre csokoládéval most!

Egészséges is lehet a csokoládé

Egészséges is lehet a csokoládé

A sötét csokoládé az emberiség egyik legrégibb gyógyszere. Biológiailag értékes, nagy flavonoidtartalmú kakaóbabból készül, s akár külsőleg is alkalmazható. Mindez az 'egészségvédő csokoládé', azaz egy új magyar innováció budapesti bemutatóján hangzott el, amelyen hozzáértők beszéltek a csokoládé kedvező élettani hatásairól.

Magyar Cukorbetegek Országos Szövetsége

Magyar Cukorbetegek Országos Szövetsége

A Xocai egészséges csokoládé nem tartalmaz mesterséges cukrot, koffeint,adalékanyagot és tartósítószert sem. Javítja a szívműködést, ezáltal csökkenti az infarktus kialakulásának esélyeit, kontrollálja a vércukorszintet, csökkenti a vérnyomást. Cukorbetegek is fogyaszthatják!

Vendégkönyvből szemezgetve

Vendégkönyvből szemezgetve

Egészséges Csokoládéval a családi magas vérnyomás öröksége ellen. A Xocai csoki és a vérnyomás csökkentés. Mentális probléma (hangulat ingadozások). Gyomorégés, és még sokminden más, amely gyógyulásában a Xocai egészséges antioxidáns csokoládé segíthet.

Tuti menü