Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Disztribútorok képes leírás - Xocai, az egészséges antioxidáns csoki.tlap.hu
részletek »

Disztribútorok - Xocai, az egészséges antioxidáns csoki.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: xocai.tlap.hu » Disztribútorok
Keresés
Találatok száma - 20 db
A csokoládé szeretnivaló

A csokoládé szeretnivaló

A Xoçai nem egyszerűen csokoládé, hanem a világ legnagyobb antioxidáns-tartalmú mesterséges anyagoktól mentes élelmiszere, melynek íze megegyezik a legfinomabb belga csokoládékéval. - Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, koffeint, mesterséges anyagokat - Cukorbetegeknek kifejezetten ajánlott - Javíthatja a szívműködést, csökkentheti az infarktus esélyét - Jótékony hatással lehet az asztmás betegekre - Csökkentheti a vér koleszterin szintjét - Csökkentheti a vérnyomást - Serkenti a boldogsághormon (endorfin) termelődését - Csökkentheti a fogínybetegségeket és a fogszuvasodás kialakulását - Növelheti a test energia szintjét (fizikai megerőltetésnél) - Afrodiziákumként is funkcionál - Vasban gazdag - Kontrollálja a gyomorsavat - Serkentheti a májfunkciót és a vese működését - Normalizálja az éhségérzetet - Magas rosttartalma miatt nem okoz székrekedést - Vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatják

Adam Paul Green

Adam Paul Green

Want to work one-on-one with one of the MLM Industry's Most Successful Leaders? Is it time for you to take your talents to a team that will appreciate and reward you like you deserve?? Then Xocai's Healthy Chocolate Family has a place for you! Remarkably, I'll even personally reward you on top of Xocai's lucrative compensation plan.

Antioxidánscsoki

Antioxidánscsoki

Mi az antioxidáns? Amit tudni érdemes... Az antioxidánsok olyan anyagok, melyek megakadályozzák vagy korlátozzák az oxidációt. Az oxidáció az a folyamat, amikor egy anyag oxigénnel egyesül. Az oxigén noha elengedhetetlen az élethez, egy nagyon reaktív elem. A vas az oxidációnak köszönhetően kezd el rozsdásodni, ami aztán fokozatosan el is pusztítja. Szervezetünkben is hasonló folyamat játszódik le; lassan tönkremennek, elpusztulnak a sejtjeink, mi pedig megöregszünk.

ÁruCikk csoki hírek

ÁruCikk csoki hírek

A csokoládét évezredek óta gyógyító csodaszerként tartják számon és nem is ok nélkül! Hazánkban is elérhető már ez a gyógyító csodaszer, a Xocai csokoládé, amely egy speciális, szabadalmaztatott eljárással, tiszta és egészséges alapanyagokból készül. Áldásos hatásai között jegyzik, hogy: - elűzi a fáradtságot, - csökkenti az anginás fájdalmat, - csillapítja a köhögést, - ajánlott hasmenés ellen, - és afrozidiákumként is, - kezeltek vele lázat, - görcsrohamokat, - bőrkiütést és - köszvényt is.

Az antioxidáns csoki

Az antioxidáns csoki

Ne alkudj meg! Kösd össze a kellemest a hasznossal! Fogyassz lelkiismeret-furdalás nélkül Xocai csokoládét, és ezzel biztosítsd magadnak és szeretteidnek a napi szükséges antioxidáns-bevitelt is! Tapasztald meg Te is a Xocai jótékony hatásait!

Az MLM és a Xoçai

Az MLM és a Xoçai

A modern kor embere gyakran érez stresszt, nyugtalanítja az anyagi helyzete. A családi viták jelentős része, a sok stressz az életben általában a pénzhiány miatt keletkezik. Sok ember aggódik amiatt, hogy manapság semmire sincs garancia. Sokan úgy érzik, hogy a mai világban semmi sem állandó: a világgazdaság krízisben van, nehezebbé vált az élet, az emberek a túlélésre koncentrálnak. Mind gyakrabban gondolunk arra, hogy mi vár ránk, öregkorunkra. Megkérem Önt, hogy gondolkozzon el velem együtt néhány dologról

Chox

Chox

Tudta Ön, hogy létezik egy olyan intézet, egy független laboratórium, amely a táplálékok antioxidáns-tartalmát vizsgálja be? Ez a cég a Brunswick Laboratórium, mely azért felel, hogy a fogyasztókat ne lehessen becsapni hangzatos állításokkal semelyik termékkel kapcsolatban. Ezért fontos, hogy mindig a megbízható, magas minőségű termékeket keresse, legyen az egy juice (pl. Noni) vagy egy antioxidáns csokoládé (pl. Xocai).

Csoki az élet

Csoki az élet

Kakaóbabtól a csokoládé álomig Picture Az MXI Corp, az egészséges csokoládé megálmodója és megteremtője azt tűzte ki céljául, hogy egyedi és egészséges csokoládé termékeivel világszerte tegye jobbá az emberek életét. Amellett, hogy hozzájárul egészségük megőrzéséhez, fantasztikus üzleti lehetőséget nyújt számukra.

Csokiegyetem

Csokiegyetem

Xoco University-nek, azaz Csoki Egyetemnek neveztük el, nem véletlenül: ahhoz, hogy sikereket érj el egy virágzó üzletágban neked is képezned kell magad, meg kell ismerned egy, a hagyományostól eltérő üzleti mechanizmust. Mi tapasztalatunkkal, és szakmai tudásunkkal mindenben melletted állunk, hogy képzési rendszerünk segítségével megismerd az élet sikeres, és egészséges oldalát. A Xoco University okos nőként fog üzleted mögött állni mindig, hogy te a lehető legjobban kihasználhasd a Xocai nyújtotta lehetőségeket. Folyamatos fejlődés nélkül a legtehetségesebb emberek is motivációjukat vesztik, vagy lemaradnak, ezért mi úgy dolgoztuk ki rendszerünk, hogy bármilyen igénnyel is fordulsz a Xocai felé, kielégíthessük

Hirdetés
Fogyás csokival

Fogyás csokival

Egy hónapja használom a xocai csokit kifejezetten fogyókúrás céljaimra. Az eddigi eredményem heti fél kiló mínusz. Egy ebédet, vagy egy vacsorát kiváltok két darab Xocai bonbbonnal. Egy pohár vizet fogyasztok utána. Annyira eltelít, hogy nem maradok éhes, ráadásul a mindennapos édesség utáni vágyamat is maximálisan kielégíti.

Healthy Chocolate Team Worldwide

Healthy Chocolate Team Worldwide

Az új csoki magas antioxidáns tartalmú csokoládé. A kakaópor hideg préseléses eljárásával készül, Acai bogyó hozzáadásával, amely kellemes ízt ad a természetes kakaónak. A Xocai csokoládé nem tartalmaz koffeint, tartósítószert, mesterséges cukrot, adalékanyagokat. Mi egy Egészséges Csokoládé Csapatot építünk Magyarországon és egy időben nemzetközi vonalon is! Mi keressük az alkalmat, hogy minden téren megemeljük az életed minőségét!

Kevesebb betegség, jobb keringés!

Kevesebb betegség, jobb keringés!

Két tudományos kutatás is alátámasztotta a kakaó sokféle egészségvédő hatását. Az egyik szerint a Panamában élő, rendszeres kakaófogyasztó kunák sokkal kevesebb 'civilizációs betegségben' szenvednek, míg a másik kimutatta, hogy a kakaó erőteljesen javítja a keringést.

PrémiumCsoki

PrémiumCsoki

A csokoládét a kakaóbab hidegpréseléses eljárásával állítják elő, így eredeti állapotában maradnak meg benne a flavonoidok, melynek köszönhetően egyedülállóan magas antioxidáns tartalommal rendelkezik. Semmilyen adalékanyagot, tartósítószert és finomított cukrot nem tartalmaz, édesítéséhez piros bogyós gyümölcsöt, fekete áfonyát használnak. A kakaó mellett másik összetevője az Acai bogyó, mely az Amazonas vidékéről származó bogyós gyümölcs. Antioxidáns tartalmát tekintve az egyik leggazdagabb a földön. A Xocai meghódította Amerikát, Kanadát, Japánt, Új-Zélandot és Ausztráliát is. Most készül a gyártó a termék európai bevezetésére.

Stabil jövedelem

Stabil jövedelem

Végre Magyarországra is megérkezett a világhódító egészséges antioxidáns csokoládé! Magas antioxidáns tartalmú, a kakaópor hidegpréseléses eljárással készül, acai bogyó hozzáadásával, amely kellemes ízt ad a természetes kakaónak. a Xocai csokoládé nem tartalmaz koffeint,tartósítószert,mesterséges cukrot,adalékanyagot. - cukorbetegek is fogyaszthatják - magas antioxidáns tartalmú - nem rontja a fogakat - nem hizlal,egészséges

Szeretem a csodálatos csokit

Szeretem a csodálatos csokit

Olyan csodálatos dologgal ismerkedhet meg, ami boldogabbá teheti az életét. Sokan vagyunk, akik áldjuk a jó sorsunkat, amiért ezzel a természet adta ajándékkal édesíthetjük az életünket. Továbbá ígérhetem azt, hogy Ön mindent megtudhat erről az egyszerű és éppen ezért nagyszerű dologról. Nincs fényesítés, ködösítés, egyéb meggyőzési spekulációk. Csak a tények. A kicsattanó egészség nem lehetetlen cél. És ez nem blabla. Ön dönt él-e vele. Én már döntöttem, és boldog vagyok, hogy nem hagytam elveszni az információk áradatában ezt a valódi értéket.

Üzleti ajánlat

Üzleti ajánlat

Ha egyszer megismeri könnyen lehet, hogy Ön is beleszeret. Így jártam én is. Beúszott az életembe. Xocai nélkül nem telik el nap. Imádom, szeretik a fiam, a lányom, a szüleim is. Mesélhetnék saját példámról, de inkább tapasztalja meg Ön is a csodát. Semmi nem kényszerít, hogy a Xocai csokival foglalkozzak, mégis nagyon kedves része lett az életemnek. Az, hogy ezzel még jövedelemre is szert teszek, nem jön rosszul.

Valódi csokoládé

Valódi csokoládé

Tudtad, hogy a kakaó természetes állapotában a legmagasabb antioxidáns-tartalmú táplálék a Földön? A Xocai Egészséges Csokoládé termékei feldolgozatlan kakaóporból készülnek, Acai bogyó és áfonya hozzáadásával. Ezen összetevők kombinációja kivételesen magas antioxidáns tartalmú csokoládét eredményez! Ez a földi csoda nem tartalmaz: - finomított cukrot - vajat - telített zsírsavakat - tartósítószereket - koleszterint - koffeint! De van benne rengeteg - antioxidáns (flavonoidok, stb.) - epicatechin (az érrendszer egészséges működését segíti elő) - theobromin (természetes serkentő azok számára, akik nem szeretnének koffeint fogyasztani!) - vas Cukorbetegek is fogyaszthatják, mivel - hozzáadott finomított cukrot nem tartalmaz, - alacsony a szénhidrát-tartalma. Csökkenti a fogínybetegségek és a fogszuvasodás kialakulását, ezért a fogorvosok is ajánlják a hagyományos csokoládé helyett ideális alternatívaként! Ne alkudj meg! Kösd össze a kellemest a hasznossal!

Tuti menü