Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
MXI képes leírás - Xocai, az egészséges antioxidáns csoki.tlap.hu
részletek »

MXI - Xocai, az egészséges antioxidáns csoki.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: xocai.tlap.hu » MXI
Keresés
Találatok száma - 4 db
MXI a YouTube-on

MXI a YouTube-on

Tekintsd meg az MXI corporation videóját, ahol az egyik alapító tulajdonos tájékoztat a lehetőségekről. Ha csokoládéval szeretnél foglalkozni, de nincs pénzed üzlet nyitására, az MXI corporation jó választás a minimális befektetéssel indítható üzletek körében. Tájékozódj és dönts. Sok sikert hozzá a jövőben!

MXI Corp É-Amerika

MXI Corp É-Amerika

A kanadai anyacég (gyártó és forgalmazó) weboldala, ahol angol nyelven lehet tájékozódni az MXI életéről, a Xocai nevű egészséges csokoládé termékükről, és kapcsolati információkhoz lehet jutni, ill. be lehet lépni a forgalmazói webirodába, webshopba.

My Xocai Tools

My Xocai Tools

Rengeteg támogató anyagot biztosít az MXI Corporation az üzletépítő tagjainak. A csokoládé vásárlói klub tagok csak kiválasztják a nekik megfelelő eszközt és már meg is vásárolhatják azokat. Magyarországra körülbelül 1,5 hét alatt érkezik meg.

Xe-Energy

Xe-Energy

Az MXI létrehozta - egyelőre észak-amerikai forgalmazásra - a Xocai termékcsaládon belül a Xe-Energy energiaitalt, amely csak természetes alapanyagokat tartalmaz és csokoládé ízű és összetevőinél fogva még egészséges is!

Tuti menü