Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Blog képes leírás - Xocai, az egészséges antioxidáns csoki.tlap.hu
részletek »

Blog - Xocai, az egészséges antioxidáns csoki.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: xocai.tlap.hu » Blog
Keresés
Találatok száma - 5 db
A Csokoládé Története | Csokoládé Fórum

A Csokoládé Története | Csokoládé Fórum

Sohasem fogjuk megtudni, hogyan fedezték fel, hogy a trópusi Theobroma cacao fa hüvelyében található termésből ital készíthető. A kakaó növény története az i. sz. 600 körüli időkig, Yucatan dzsungelébe és a Maya birodalomba vezethető vissza, bár a történet valószínűleg ennél is régebbi lehet. Az bizonyos, hogy Mexikó őslakói ebben az időben már foglalkoztak kakaócserje ültetvények megművelésével. A kakaóbab már ebben az időben is értékes cikknek számított, fizetőeszközként és szertartások kellékeként használták. Sőt, a szemeket megpörkölve és ledarálva a port folyadékkal vegyítették, és az így kapott habos, ám elég keserű szubsztanciát ünnepélyesen meg is itták. Az italt chocolatl-nak nevezték.

Csokis Csajok

Csokis Csajok

Tudod milyen a Csokis Csaj? Energikus, vidám, fiatalos, lelkes, célokkal és álmokkal teli és mindenekelőtt EGÉSZSÉGES! Szeretnél te is ilyen lenni? Akkor tarts velünk! Ismerd meg a Xocai egészséges csokoládé családot és változtasd meg az életedet még MA!

Egészséges Csoki Blog

Egészséges Csoki Blog

Van egy Csoki, ami egészséges! Kérdések fel is merülnek rögtön ezen információ meghallása után... Kérdés 1: 'Miért? Nem mind egészséges?' Kérdés 2: 'Jéé, van egészséges csoki is?' Kérdés 3: 'Az meg mi?' Valahol mindannyiunkban benne van, hogy a csoki az finom, meg jó érzeteket kelt az elfogyasztása, kicsit talán vágyódunk is utána időnként és olyankor kifejezetten jól esik valamelyiket elfogyasztani.

Egészséges Csoki Blog

Egészséges Csoki Blog

Az MXI Corporation (795 Trademark Drive, Reno, NV 89521, USA) amerikai vállalatot Jeanette Brooks alapította 2005-ben. Korábban diétás kekszek forgalmazásával foglalkozott, majd alapító tagja lett egy alacsony szénhidráttartalmú csokoládékat gyártó és forgalmazó cégnek. Majd kutató-csoportjának segítségével kifejlesztett egy különleges (ún. hidegensajtolási) eljárást - melyet szabadalmaztattak is - és megalakult az MXI. A cég 100 millió US$ feletti forgalommal és 200-230%-os éves forgalom növekedéssel büszkélkedhet a 2005 - 2010 éveket tekintve.

Egészséges Csokoládé Blog

Egészséges Csokoládé Blog

Ha felszedtél pár kilót és nem tudsz ellenállni az édességeknek, akkor ez a diéta neked szól, ugyanis a Xoçai csokoládé nemcsak fogyaszt, de az egészségedre is pozitívan hat! Erről és még sok érdekesről is olvashatsz nálam!

Tuti menü